Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 06.02.2024 г.

06 февруари 2024 10:49, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 2 месеца, брой четения: 299
ОД МВР - Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 05.02.2024 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 06.02.2024 Г.

 

Сливен: Криминалисти от участък „Надежда“ към РУ-Сливен работят по две кражби, заявени на 5 февруари. За времето от 3 до 5 февруари неизвестен извършител е проникнал през отворен прозорец в частен имот в квартал „Надежда“. Откраднати са музикална уредба, кларинет и други вещи. Нанесената щета е в процес на установяване.

На 5 февруари е заявена кражба на 5 метра кабел, собственост на "ЕР-ЮГ КЕЦ" гр. Сливен. Нанесената щета е в процес на установяване.

По случаите в РУ-Сливен са образувани досъдебни производства.

 

Нова Загора: Притежание на наркотици са установили полицейски служители при патрулна дейност в град Нова Загора. На 5 февруари, около 15,45 часа, в района на игрална зала е извършена проверка на 29-годишен мъж. В него са намерени и иззети две пликчета, съдържащи хероин и марихуана. Мъжът е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Пожарна безопасност и защита на населението

 

Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 10 сигнала за произшествия. Своевременно са ликвидирани пожари, без да причинят преки щети, възникнали в отпадъци и сухи треви в Сливен/4/, Нова Загора/ 3/, Котел/1/ и Твърдица/1/.

 

На 05 февруари, в 14,04 часа, е получен сигнал за пожар в частен имот/складова база/, намиращ се в село Гавраилово. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН-Сливен. Пострадали няма. Най-вероятната причина е запалени сухи треви, вследствие на което се запалват охранителни кабели на СОТ, складирани до оградата в базата. Спасена е сградата.