Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 20.02.2024 г.

20 февруари 2024 09:37, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 2 месеца, брой четения: 207
ОД МВР - Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 19.02.2024 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 20.02.2024 Г.

 

Нова Загора: За броени часове криминалисти от участък „Кв. Шести“ към РУ-Нова Загора са разкрили домова кражба. Извършителят е задържан.

В 13,30 часа на 19 февруари полицейските служители получават сигнал за влизане с взлом в жилище в кв. „Шести“. Заявена е кражба на телевизор и друга битова техника. След проведените незабавни издирвателни действия извършителят е установен. Той е криминално проявен мъж на 29 години от град Нова Загора. Задържане е за 24 часа. Доброволно е предал откраднатите вещи. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Сливен: Служители на РУ-Сливен са задържали двама мъже за палеж, малко след получаване на сигнал за запален лек автомобил „Ауди А7“ във вилната „Барутни погреби“. Съобщението за палежа е получено в 22,11 часа на 17 февруари. В резултат на предприетите незабавни издирвателни действия извършителите са установени. Те са двама мъже на 36 и 31 години от град Сливен. Първоначално са задържани за 24 часа. Работата по образуваното досъдебно производство продължава под надзора на прокуратурата.

 

Котел: 33-годишен мъж от град Котел е задържан за домашно насилие. Сигналът е получен на 19 февруари. Задържаният е причинил лека телесна повреда на 30-годишна жена, с която живее на семейни начала. На жената е предложена правна помощ. Уведомен е дежурен прокурор. По случая е образувано досъдебно производство.