Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 07.04.2024 г., неделя

07 април 2024 16:05, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 3 седмици, брой четения: 405
Сливен

В Сливен ще бъде открит първият магазин за професионална козметика „Pro Waves – Красива всеки ден“, който ще се намира на ул. „Лъдженска“ 1, до гръцките дюнери, на броени метри от Старото зъболечение.

На 3 април(сряда) в Областна администрация Сливен се състоя среща във връзка с постъпило писмо от директора на РИОСВ-Стара Загора, в което са описани нерегламентираните сметища и проблемите с управлението на отпадъците на територията на област Сливен.

„Пътни катастрофи“ е заглавието на книга, посветена на опасните пътни участъци и катастрофите в страната, ще бъде представена скоро и в град Сливен.

Българският Червен кръст – Сливен започва поетапно раздаване на индивидуални хранителни пакети на нуждаещи се лица, определени от Агенцията за социално подпомагане.

В област Сливен 120 обикновени домакинства и живеещите в тях хора на възраст между 16 и 74 навършени години ще бъдат включени в изследване „Използване на информационни и комуникационни технологии (ИКТ) в домакинствата и от лицата през 2024 година“.

Изпълнителният директор на МБАЛ "Д-р Иван Селимински" -Сливен – д-р Васислав Петров, поздрави всички здравни работници в болницата с професионалния им празник

Преди дни в домакински мач ФК Сливен срази Сокол (Марково) с 5:2.