Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Приключва изграждането на новата улица в Сливен

08 април 2024 16:00, Връзки с обществеността
Излъчване: Община Сливен преди 3 седмици, брой четения: 221
Приключва изграждането на новата улица в Сливен

Изграждането на новата улица между булевардите „Бургаско шосе“ и „Хаджи Димитър“ е към приключване. Това стана ясно след като днес кметът Стефан Радев и заместник-кметът Румен Иванов посетиха обекта. Остават довършителни работи и облагородяване на терена около паметника на 6 артилерийски полк, което ще отнеме около седмица.

Улицата преминава през бившите поделения. Строителните дейности започнаха през октомври 2023 г. Изградиха се канализация и водопровод, велоалея, извърши се асфалтиране. Монтирани са камери за видеонаблюдение и осветление, засадена е растителност.

Новата улица ще разтовари трафика от кръстовищата на „Розова градина“ и „Илинденско въстание“. Наблизо е предвиден терен за преместване на пожарната. Ще има и достъп до паметника на Шести артилерийски полк, който Общината реставрира. Улицата е с дължина от близо 300 метра.

Снимки

Приключва изграждането на новата улица в СливенПриключва изграждането на новата улица в СливенПриключва изграждането на новата улица в СливенПриключва изграждането на новата улица в Сливен