Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен става част от националното турне Концерти с кауза „С песен и стих в сърцата“

17 април 2024 10:24, Връзки с обществеността
Излъчване: Община Сливен преди 2 седмици, брой четения: 167
Сливен става част от националното турне Концерти с кауза „С песен и стих в сърцата“

На 20 юни /четвъртък/ от 20:30 ч. град Сливен става част от Концерти с кауза „С песен и стих в сърцата“. На лятната сцена в крепост Туида, публиката ще се наслади на незабравимите хитове на популярни български изпълнители, прегърнали каузите и убедени в мисията да бъдат техни посланици: Маргарита Хранова, Нели Рангелова, Петя Буюклиева, Милена Славова, Дует „ШИК“, Дует WEIL, Коцето Калки и Мартина Табакова, Искрен Пецов, Невена Пейкова – финалист в: Х Фактор и Гласът на България, „Дует с кауза“ - Галя Георгиева и Атанас Лазаров, Вокално трио „DEJA VU“ /Мирослав Станчев, Дражо Бошнаков и Бранимир Недков/, Група „Спринт“ и Група „Хоризонт“. Концертите се провеждат под съпровода на оркестър „София“ в състав: Асен Драгнев, Николай Томов, Ивайло Терзиев и Толя Георгиев. Събитието се провежда със съдействието на община Сливен, а специални гости са децата и младежите от „Клуб Ритъм” - гр. Сливен с ръководител Елена Пеева.

Водещ на концерта е Веселин Пренеров.

Турнето има каузи и това са: Информационната кампания в подкрепа на хора с репродуктивни проблеми под надслов „Да сверим биологичния си часовник навреме“ и Националната кампания „За повече българска музика в национален ефир“, която се превърна в кауза на огромна част от българските музиканти и изпълнители, в мисията за над 50 % присъствие на българска музика в националните ни медии.

По време на турнето ще бъдат раздавани листовки с полезна информация за възможностите и изследванията, които показват репродуктивния статус на жените, а част от средствата ще бъдат предоставени за инвитро процедура на семейство, на което мисията да станат родители е кауза.

Националното турне - КОНЦЕРТИ С КАУЗА под надслов „С ПЕСЕН И СТИХ В СЪРЦАТА“ се организира от Сдружение „Независими автори, музиканти и продуценти“ в партньорство със Студио Спринт Проджект, Фондация „Искам бебе“, Агенция за публични комуникации „Профайл“, Сдружение „Жени с кауза“, ХайЛайф. и други партньорски организации.

Мотото на всички участници в турнето е: „Всеки решен проблем прави живота ни по- сигурен и по-добър“!