Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 01.05.2024 г., сряда

01 май 2024 15:54, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 2 седмици, брой четения: 587
Сливен

В Сливен връчиха сертификати за преминато обучение в сферата на ранното детско развитие и оказване на първа медицинска помощ в детските ясли.

Община Сливен организира конкурс за туристическо лого на града с мото "Сливен – изживей историята, почувствай природата!"

Сливен продължава да е градът с най-висока раждаемост у нас – през миналата година са родени 2230 бебета, като средната възраст на първо раждане в града е 22 години.

Трети случай на коклюш е установен в област Сливен – освен двата случая на деца до 1 година с непълен имунизационен статус, има регистриран случай на коклюш на едно лице на 67 г. без данни за имунизация.

С митинг-шествие БСП-Сливен отбеляза международния ден на труда и солидарността – над 200 човека, членове и симпатизанти се включиха в шествието, което започна от централата на партията столетница, премина по ларгото и приключи пред паметника на Съби Димитров.

Месото, яйцата и козунаците са във фокуса на съвместните проверки на Областната дирекция по безопасност на храните в Сливен и "Икономическа полиция".

Партия с 8 общински съветници регистрира листа със само един кандидат-депутат в Сливен за предстоящите избори за Народно събрание – Пряка демокрация е една от първите политически сили, заявили свои кандидати в 21-ви МИР-Сливен.