» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Предстоящи събития и участия

05 October 2011 09:13,
Emission of: District Sliven 12 years ago, number of readings: 1030
снимка

На 6 Октомври 2011 г. от 11.00 часа в заседателната зала на областна администрация, Сливен ще се проведе заседание на Областния съвет за сътрудничество по етнически и интеграционни въпроси към областния управител на Област Сливен.

 

По повод Деня на Германското единство, на 6 Октомври 2011 г. в град Пловдив ще дадат прием посланикът на Федерална република Германия , НП Матиас Хьопфнер и почетният консул на ФРГ в Пловдив, д-р Мариана Чолакова. Изпратена е официална покана за участие в събитието към областния управител на Област Сливен, Марин Кавръков.

 

На 7 Октомври 2011 г. от 16.00 часа в заседателната зала областна администрация, Сливен ще се проведе среща на земеделските производители с представители на Министерството на земеделието и храните и „Напоителни системи” АД по проблемите на напояването и състоянието на хидромелиоративните съоръжения на територията на Област Сливен и възможности за финансиране на тази дейност в бъдеще.

 

На 8 Октомври 2011 г. от 11.00 часа на в близост до Сливенски минерални бани / разклона за с.Мечкарево/ областният управител на Област Сливен ще участва в откриването на Националното изложение по животновъдство, Сливен 2011 .

Ще бъдат представени селскостопански животни от различни видове, породи и линии, както и съвременните достижения на аграрния сектор в страната.

 

На 8 Октомври 2011 г. от 11.30 часа в град Нова Загора, площад „Свобода”, Регионалният клуб „Традиция” организира Парад на знамената, със специалното съдействие на Община Нова Загора. На ритуала ще присъстват областният управител на Област Сливен, Марин Кавръков, заместник областният управител, Пейчо Пейчев и главният секретар, Кирил Аврамов.