Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кандидатите на ГЕРБ за местната власт ще следват националната политика за изграждане на значими придобивки в града и селата

05 октомври 2011 11:55,
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 12 години, брой четения: 2039
001

Пред жителите на село Чокоба Йордан Лечков каза, че кандидатите от ГЕРБ за местната власт следват политиката на партията в изграждането на значими придобивки за подобряване на условията на живот. „От две години виждате какви неща строи ГЕРБ в национален мащаб – магистрали, спортни зали, големи инфраструктурни обекти. Ние на местно ниво - в Сливен и по селата, успяхме да направим модерно енергоспестяващо осветление, организирахме сметосъбирането и сметоизвозването на всички села. Постарахме се да почистим нерегламентираните сметища. В ситуация на икономическа криза не можем да направим чудеса, но работим и резултатите се виждат”.

За следващия мандат Йордан Лекчов обеща в селото да има спортна площадка за младежите и детска площадка, и помоли местните хора да пазят направеното.

Той се обърна с призив към местните жители и те да се грижат за средата, в която живеят: „Ако ние сами не си помагаме няма как да живеем в по-добри условия. Трябва да разчитаме малко повече на себе си. Всеки има своите грижи през деня, но нищо не ни пречи да изчистим пред дома си и да имаме по-добро отношение към хората, които са около нас”, каза той.

В срещата участваха и кандидати от ГЕРБ за общински съветници Димитър Митев, Мариян Янков, д-р Димитър Павлов и Здравко Костадинов се срещнаха с жители от село Чокоба. Представен бе кандидатът на ГЕРБ за кмет на село Чокоба Пенка Георгиева.

Снимки

002003