Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областна администрация - Сливен ще посрещне участниците в инициативата „Моят парк - Сливен”

28 февруари 2012 14:43,
Излъчване: Област Сливен преди 12 години, брой четения: 951

Всички четири общини в област Сливен се обединяват около инициативата „Моят парк - Сливен”, която се провежда под патронажа на областния управител – Марин Кавръков.

Организатор е интернет порталът www.parkove.bg, който съчетава цялата информация за строителството в страната. Паркове.бг стартира инициативата при голям интерес от град Бургас под името „Бургас – най-зелената област” и вече я провежда и на национално ниво под наслов „Моят парк”.

На 2 март от 09:30 ч. в заседателната зала на Областна администрация – Сливен представители на местната власт от общините в региона и специалисти от бранша ще представят добри практики в областта на озеленяването, паркоустройството и благоустройството.

Целта е да се представят реализирани и бъдещи проекти в сферата на озеленяването и ландшафтното строителство.

В събитието с презентации ще се включат главни архитекти на общините, зам.-кметове по строителство, преподаватели от Професионалната гимназия по строителство в гр. Сливен, както и представители на бизнеса. Участие ще вземат и представители на природен парк „Сините камъни” – Сливен.

Всички те ще дадат своите идеи как жителите на област Сливен да разпознаят своя парк, както в дървото пред дома си, така и в голямата градска градина.

Представителите на бизнеса също ще помогнат с компетентни съвети, какво и къде е подходящо да се приложи.

За организатора:

www.parkove.bg е работна платформа, имаща за цел да оптимизира и разшири начините и възможностите за работа в сектора като събере всичко необходимо за работния процес - каталог с водещите фирми, продукти и услуги от сферата, обществени поръчки и т.н.