Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител Марин Кавръков изпрати сливенските спортисти на Олимпиадата в Лондон

17 юли 2012 18:28,
Излъчване: Област Сливен преди 11 години, брой четения: 953
Олимпиада Лондон 2012

Днес в конферентната зала на Областна администрация Сливен Марин Кавръков бе домакин на среща със спортистите, техните треньори и представителите на клубовете, които ще се състезават за Сливен на Олимпиадата в Лондон в края на месеца. Николай Даков – главен експерт на Министерството на физическото възпитание и спорта за Сливен, Ямбол и Стара Загора приветства присъстващите и изрази надеждата си, че тази среща ще им донесе много късмет и медали на Олимпиадата в Лондон. Председателят на АСК по лека атлетика Стефан Георгиев и изпълнителният директор на СК „Ставен” Лъчезар Темелков изказаха своята благодарност към Марин Кавръков за неговото отговорно отношение и традиционна подкрепа за спорта в града.

Областният управител поздрави четиримата сливенски олимпийци – Адриана Бънова, Радослава Мавродиева, Георги Иванов – лека атлетика и Мартин Иванов – джудо за спечелените от тях квоти за олимпийските игри. Г-н Кавръков подчерта, че това е един огромен успех за Сливен и пожела на младите олимпийци преди всичко здраве, достойно представяне на игрите и да помислят отсега за бъдещата си кариера в живота след приключването на активната им спортна дейност.

Снимки

Олимпиада Лондон 2012Олимпиада Лондон 2012Олимпиада Лондон 2012Олимпиада Лондон 2012Олимпиада Лондон 2012Олимпиада Лондон 2012Олимпиада Лондон 2012Олимпиада Лондон 2012Олимпиада Лондон 2012