Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Министърът на отбраната, американският посланик и Областният управител на Сливен посетиха Безмер и Ново село

30 юли 2012 17:45,
Излъчване: Област Сливен преди 11 години, брой четения: 1155
Безмер и Ново село

Днес бе Денят за високопоставени гости на военната подготовка „Black Sea Rotational Force 2012”, която се проведе на учебните полигони на съвместните българо-американски съоръжения в Безмер и Ново село с участието на български, американски, украински, сръбски и македонски военни формирования. Подобен тип учения и тренировки спомагат за увеличаване на подготовката на военнослужещите за изпълнение на задачи при участие в многонационални операции и дават възможност на военните подразделения да постигнат оперативна съвместимост.

На брифинга и презентацията на военното учение присъстваха министърът на отбраната Аню Ангелов, главният секретар на МО Йордан Божилов, главният секретар на МВР Калин Георгиев, областните управители на Сливен и Ямбол Марин Кавръков и Димитър Иванов, американският посланик Джеймс Уорлик и неговият украински колега Микола Балтажи, депутати и висши военни.

Гостите наблюдаваха за първи път у нас демонстрации по зареждане с гориво на вертолети „Кугър” на земята с работещи двигатели от самолет-цистерна КС-130 на авиобаза Безмер. На базата в Ново село бе показана операция за задържане и обезвреждане на терористична група и медицинска евакуация на ранени военни.

Снимки

Безмер и Ново село Безмер и Ново село Безмер и Ново село Безмер и Ново село Безмер и Ново село Безмер и Ново село Безмер и Ново село Безмер и Ново село Безмер и Ново село Безмер и Ново село Безмер и Ново село Безмер и Ново село Безмер и Ново село Безмер и Ново село Безмер и Ново село Безмер и Ново село Безмер и Ново село Безмер и Ново село Безмер и Ново село Безмер и Ново село Безмер и Ново село Безмер и Ново село Безмер и Ново село Безмер и Ново село Безмер и Ново село