Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Отборът по футбол на Шивачево спечели купата на ГЕРБ

08 септември 2012 21:30, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 11 години, брой четения: 2353
---

Отборът на „Стандарт”-Шивачево спечели футболния турнир за Купата на ГЕРБ, който се проведе на 7 и 8 септември в град Шивачево. Второто място е за миналогодишните победители от „Гранит”-Сборище, трети са „Балкан”-Твърдица, а четвъртото място остана за отбора на „Паланките”-Бяла Паланка. Първият мач бе между „Гранит” и „Паланките”, завършил 5:0 за отбора на Сборище. Двубоят между „Стандарт” и „Балкан” бе с резултат 4:0. Така на финала за трето и четвърто място се бориха „Паланките” срещу „Балкан” – 2:5. Финалистите за първо и второ място – „Стандарт” и „Гранит” завършиха 0:0, а резултатът от последвалите дузпи е 6:5.

Футболен турнир за Купата на ГЕРБ се организира в Община Твърдица за трети път. Първата надпревара е била в село Сборище, а за втора поредна година се провежда в град Шивачево.

Турнирът бе открит официално на 7 септември от народния представител от ПП ГЕРБ и областен координатор на партията в Сливен Десислава Танева. Тя приветства присъстващите, поздрави организаторите за инициативността и пожела успех на участниците. Областният управител Марин Кавръков връчи купата на победителите в събота вечерта. На церемонията присъстваха председателят на Общински съвет-Твърдица и общински ръководител на ПП ГЕРБ Иван Петров и кметът на Твърдица Атанас Атанасов.

Снимки

----------------------------