Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител Марин Кавръков бе гост на прием в украинското посолство и уважи юбилея на ДКСИ

13 септември 2012 16:21,
Излъчване: Област Сливен преди 11 години, брой четения: 1044
Кавръков

На 12 септември 2012 година областният управител на Сливен присъства в столицата на две официални събития, съответно по покана на украинския посланик и на председателката на ДКСИ.

Марин Кавръков посети в 18 часа приема в украинското посолство и поднесе своите поздравления на Н. Пр. д-р Микола Балтажи по случай 24 август – Националния празник на Украйна и Ден на независимостта.

„Приемете най-искрените ми поздрави по случай Националния празник на Украйна 24 август - Ден на независимостта и 21-та годишнина от постигането й!

Благодарение на Вашата изключително активна дейност сътрудничеството и отношенията между България и Украйна стават все по-устойчиви и подпомагат развитието на двата народа.

Позволете ми да пожелая на Вас и на целия украински народ много здраве, благополучие и успехи!”

След приема в посолството от 19 часа г-н Кавръков поздрави г-жа Цвета Маркова – председател на Държавната комисия за сигурност на информацията по повод юбилеят на комисията, а именно десетата годишнина от създаването й.

„Най-сърдечно поздравявам Вас и всички Ваши служители по повод десетата годишнина от създаването на Комисията!

Висока чест и голяма отговорност е работата в структурите на ДКСИ. Вашата професия е личностно призвание и обществен дълг, който заслужава да бъде ценен и подкрепян, защото Вие с доказан висок професионализъм посрещате предизвикателствата, пред които сте изправени всеки ден и всеки час с цел опазването на класифицираната информация.

Пожелавам много здраве и успехи на Вас и на Вашите семейства, споделящи трудностите на Вашата благородна професия.

Уверен съм, че с усилията на всички нас ще постигнем още по-големи успехи в името на добруването и сигурността на гражданите и просперитета на Република България!”