Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Премиерът Бойко Борисов откри болница в Бургас

24 септември 2012 15:51,
Излъчване: Област Сливен преди 11 години, брой четения: 1148
Болница Черноморска

Министър-председателят Бойко Борисов откри най-новата и най-модерната болница „Черноморска” в бургаския комплекс „Меден рудник” на 23 септември. На откриването присъстваха министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, министърът на здравеопазването Десислава Атанасова, министърът на транспорта Ивайло Московски, областният управител на Бургас Константин Гребенаров, областният управител на Сливен Марин Кавръков, кметовете на Бургас Димитър Николов и на Сливен Кольо Милев, депутати и много граждани.

Болницата е изградена чрез публично-частно партньорство с участието на община Бургас. До лечебното заведение е изграден и общински медицински център.

Бойко Борисов се обърна към жителите на „Меден рудник” с думите, че могат да очакват програма, по която да санират своите жилища. 50% ще е финансирането по програмата. На церемонията беше връчен и чек от 100 000 лв. на баскетболен клуб „Черноморец” Бургас. Парите са осигурени от Пристанище Бургас чрез съдействието на правителството и министъра на транспорта Ивайло Московски, посочи премиерът.

Снимки

Болница ЧерноморскаБолница ЧерноморскаБолница ЧерноморскаБолница ЧерноморскаБолница ЧерноморскаБолница ЧерноморскаБолница ЧерноморскаБолница ЧерноморскаБолница ЧерноморскаБолница ЧерноморскаБолница ЧерноморскаБолница ЧерноморскаБолница ЧерноморскаБолница ЧерноморскаБолница ЧерноморскаБолница ЧерноморскаБолница Черноморска