Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Представители на ГЕРБ-Сливен участваха в Деня на диалога между властите

24 септември 2012 20:48, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 11 години, брой четения: 1788
---

Народният представител от ПП ГЕРБ Диан Червенкондев, общинските съветници Здравко Костадинов, Димитър Митев, д-р Димитър Павлов и Стела Костова присъстваха на Деня на диалог между местната и законодателна власт, организиран от Националното сдружение на общините в Република България. Срещата се проведе в зала „Май”. Темата бе „Подобряване на средата за развитие на общините през 2013 г.”

Ден на диалога се провежда едновременно във всички областни центрове на страната. Основната идея е да се срещнат народните представители от многомандатните избирателни райони с общинските ръководители за обсъждането на актуални проблеми на местното самоуправление.

Бяха обсъдени промените в законодателството за местните финанси, очакванията на общините по макрорамката на бюджета 2013 г. и предстоящите промени във водния сектор. В Сливен на срещата присъстваха още народните представители Асен Гагаузов, Кирчо Димитров и Янко Янков, областният управител Марин Кавръков, представители на неправителствени организации и граждани. Общинското ръководство представи пред депутатите своята позиция и предложения по ключовите теми и по основните проблеми и предизвикателства пред общината, както и тезите в икономическата и финансовата сфера.