Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Христо Янев от МГЕРБ-Сливен с номинация за „Човекът, който ме вдъхновява”

24 октомври 2012 16:35, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 11 години, брой четения: 1624
Христо Янев

Христо Янев - член на младежката организация на ПП ГЕРБ в Сливен, е номиниран за инициативата „Човекът, който ме вдъхновява“. Целта на проекта е да се идентифицират новите българи, които имат положителен образ и влияние в различни области от живота в България– образование, наука, изкуство, бизнес, спорт.

Христо Янев е собственик на онлайн туроператор. Младият предприемач се занимава с гост-лекторство по маркетинг и развитие и управление на туристически дестинации.

„Като човек от туристическия бранш показва, че в България може да се развива успешен частен бизнес, с което мотивира студентите към личностно развитие и позитивизъм. Като активен млад човек Христо Янев е член на управителния съвет на Българската асоциация за алтернативен туризъм, член на Туристическата общност на Великобритания, Учредител на клъстъра „Зелена България”, член на редица НПО в България и като бивш състезател от най-висок майсторски клас учител по спортни танци, салса и бачата в танцово студио в Сливен. Този млад човек винаги те мотивира да гледаш напред и да се развиваш в България. Христо Янев е един от малцината успешни млади и високо квалифицирани предприемачи, които са се завърнали в родината. Той ще ви зареди с нестихващия си ентусиазъм, упоритост, любов към родината, лъчезарност и позитивност, които са пример за модерните хора на нашето съвремие. Христо Янев е пример как един млад българин може да се развива в родината си по начин, по който впечатлява европейските му колеги.

Чувствам се горда, че познавам и черпя опит от един такъв вдъхновяващ човек!”, пише в номинацията на Христо Янев за „Човекът, който ме вдъхновява”.

Проектът предвижда от предложените всяка седмица лица, чрез гласуване трима да бъдат определяни за финалисти. В рамките на 10 седмици ще бъдат определени 30-те вдъхновяващи личности на нашето време. Обявяването на финалистите ще бъде на 1-ви ноември - Ден на народните будители. Подкрепа за Христо Янев може да бъде дадена на адрес: http://jobtiger.tv/inspiration/person/242