Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Със свое Решение от 27 април 2009 година Министерски съвет възложи на министъра на отбраната да сключи договор за покупка в полза на държавата

11 май 2009 16:49,
Излъчване: Област Сливен преди 14 години, брой четения: 1095

Със свое Решение от 27 април 2009 година Министерски съвет възложи на министъра на отбраната да сключи договор за покупка в полза на държавата за нуждите на Министерството на отбраната на имоти в град Сливен, представляващи 24 броя апартаменти в град Сливен, ул. „Радой Ралин” № 3.

Апартаментите, предложени за покупка, се намират на 3-ти, 4-ти, 5-ти етаж и подпокривно пространство, като застроената им площ е с размери от 65, 62 кв. м.- най-малкия, до 104, 17 кв. м. – най-големия. Общата застроена площ на апартаментите е 2 132, 53 кв. метра.

Цените, на които ще бъдат закупувани апартаментите, съгласно Решението на Министерски съвет, следва да не бъдат по-високи от определените от лицензирани оценители пазарни оценки.

Горецитираното решение на МС е изпратено на Областния управител на Сливен с оглед на това имотите да бъдат актувани от него след придобиването им от държавата.