Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Заседание на областен координационен съвет

05 февруари 2013 17:19,
Излъчване: Област Сливен преди 11 години, брой четения: 808
Заседание

На 05.02.2013 г. от 11.00 ч. в конферентната зала на Областна администрация Сливен се проведе заседание на областния съвет за координиране изпълнението на областната стратегия за развитие на социалните услуги /областен координационен съвет/, председателствано от Пейчо Пейчев – заместник-областен управител. На заседанието присъстваха заместник-кметовете на Сливен - Иван Славов, Нова Загора – Галя Захариева, Котел – Мариела Байкова и Твърдица – Петко Ненов.

Представителите на общините информираха за изпълнението на общинските планове за развитие на социалните услуги за 2012 г.

Директора на РД „Социално подпомагане” – г-жа Тотка Костова, представи информация за дейността на Регионалния екип по деинституционализация и проект „Подкрепа”, изпълняван от Държавна агенция за закрила на детето по ОП „Техническа помощ”.

Присъстващите на заседанието приеха доклад за дейността през 2012 г. и Индикативна годишна програма за дейността на областния координационен съвет за 2013 г.

Областните координатори по Проект „Развитие на системата за планиране и предоставяне на социални услуги на регионално равнище” представиха дейността си и възможностите за подпомагане работата на звеното за мониторинг и оценка на Областната стратегия за развитие на социалните услуги.

Снимки

ЗаседаниеЗаседаниеЗаседаниеЗаседание