Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

„Дни на България в Ленинградска област” ще се проведат от 1 до 6 август 2009 година.

19 юни 2009 13:09,
Излъчване: Област Сливен преди 14 години, брой четения: 1709

„Дни на България в Ленинградска област” ще се проведат от 1 до 6 август 2009 година. Форумът е мероприятие, което се осъществява по инициатива на Центъра на промишлеността на Република България /ЦПРБ/ в Москва към Министерството на икономиката и енергетиката в рамките на годината на България в Русия.

Предварителната програма предвижда провеждането на кръгли маси на тема „Чуждите инвестиции в България” и „България като туристическо направление”. Предстоят множество фирмени презентации, както и презентация на юбилеен пакет „25 години ЦПРБ в Москва”. С интерес се очаква провеждането и на кулинарен мастер-клас.

Желаещите от област Сливен да се включат в „Дни на България в Ленинградска област”, могат да участват с инвестиционен проект, актуален туристически пакет, доклад, изказване, прецентазия или постер. Заявката за участие трябва да бъде попълнена и изпратена до 25 юни 2009 година.

За допълнителна информация, желаещите за участие могат да се обръщат на адрес ppeykovska@cprb.ru, както и към сайта www.cprb.ru

„Дни на България в Ленинградска област” се организират съвместно със Съюза на индустриалците и предприемачите на Ленинградска област.

Приложение: Заявка за участие

Файлове