Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Десислава Танева: „Премиерът Борисов – един истински държавник”

20 февруари 2013 14:03, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 8 години, брой четения: 1481
Десислава Танева

Определям решението на министър-председателя Бойко Борисов като държавническо и изключително отговорно. Така народният представител от ПП ГЕРБ-Сливен коментира депозираната от премиера оставка на ръководения от него Министерски съвет. Тя допълни, че само човек с чест и достойнство е способен да вземе това важно решение, за да предотврати ескалация на напрежението и спре усилените опити да се дестабилизира държавата.

„Премиерът Борисов е един истински държавник. Той доказа, че милее за народа си и се съобрази с неговата воля. Това е действие на политик от нов тип за България – неподвластен на интриги и лицемерие, защото такава политика се правеше в нашата страна преди да дойде ГЕРБ на власт. За всички български граждани стана ясно, че събитията през последните седмици са умело режисирани от майсторите на манипулацията, които се стремят към власт на всяка цена, готови да жертват социалния мир заради техните собствени политически интереси”, каза Десислава Танева.

Според нея справедливия протест на гражданите срещу натрупаните през годините проблеми е употребен от политическите сили и използван за реализацията на сценарий за провокации и насилие. Танева смята, че сценарият се дължи на големия страх на БСП, ДПС и всички останали противници на управлението, че ПП ГЕРБ ще продължи да ги изобличава и намалява шансовете им да влязат отново във властта.