Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ГЕРБ Сливен ще участва в спортни прояви и предизборни срещи

28 юни 2009 07:48,
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 14 години, брой четения: 2302

Днес ще се проведе финалът на футболния турнир в село Сборище, организиран от ПП ГЕРБ Сливен. Началният час на състезанието е 16.00 часа.

Още едно спортно събитие приключва днес. Финалът на Международния коломаратон Сливен-Варна-София-Сливен ще бъде от 17,30 часа на площада пред сградата на общината в Сливен. ПП ГЕРБ ще посрещне финалистите и ще връчи награди на победителите. Припомняме, че на 24 юни водачката на листата на ПП ГЕРБ и мажоритарен кандидат за област Сливен Десислава Танева даде официален старт на Международния колопробег . Тя участва в церемонията по прерязване на лентата заедно с Лазар Владиславов, член на управителния съвет на колоездачен клуб „Сините камъни" и организатор на събитието. Десислава Танева пожела добър път и успех на осемнадесетте колоездачи.

И днес продължават предизборните срещи на кандидатите за народни избраници от ГЕРБ в сливенските села. Първата от тях ще се проведе в котленското село Медвен от 17 часа. Час по-късно кандидати за депутати от партия ГЕРБ ще се срещнат с жителите на село Мокрен. Друго котленско село ще посетят от ГЕРБ в 19 часа – Пъдарево. В 20.00 часа ще започнат едновременно две срещи – в село Гергевец и село Крушаре.