Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Евродепутатът Румяна Желева призова българите да гласуват за ГЕРБ

29 юни 2009 13:49,
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 14 години, брой четения: 2214
Румяна Желева

Eвродепутатът Румяна Желева изпрати писмо да всички областни структури на ПП ГЕРБ в страната, в което благодари за подкрепата, оказана й на евровота и пожелава успех на ГЕРБ в предстоящата битка на парламентарните избори. Публикуваме писмото й:

 

Уважаеми колеги, скъпи приятели,

Първо ми разрешете още веднъж да ви благодаря за безрезервната подкрепа и доверието, което дадохте на мен и колегите ми по време на кампанията за европейските избори. През цялото време и аз, и колегите ми подчертавахме важността на самия акт на гласуване, на правото на избор, което ни е дадено от демокрацията. Но също така и през цялото време ние казвахме – Това е първото полувреме на един мач, в който ГЕРБ трябва да победи в името на развитието на България, в името на европейското й бъдеще, за доброто на децата ни и на самите нас!

Приятели, колеги!

Вече сме във второто полувреме! Само след няколко дни трябва отново да докажем, че искаме България да тръгне по нов път, където борбата с корупцията и нетърпимостта към липсата на правила да стане част от нашето ежедневие, както е в старите демокрации. Ние трябва ясно да покажем, че за грешката може и да има прошка, но за престъплението трябва да има наказание, а за нарушаването на правилата трябва да се носи отговорност!

С победа на ГЕРБ на 5 юли ще победят разумът и енергията на българските граждани, които искат европейско развитие за България в лицето на десницата, а не популизмът и корупционният дух на управляващата ни тристранна коалиция. Ние отново се обръщаме към всички тези, които гласуваха с бюлетина номер 3 на 7 юни. Обръщаме се и към тези, които тогава не го направиха – гласувайте! Гласувайте за хора, които ще променят живота към по-добро! Гласувайте за хората от листата на ГЕРБ! Само вашият глас може да ни помогне да възстановим доверието в България!

Второто полувреме започна! Нямаме право да се отпускаме – победата е близо и нямаме право да я губим, въпреки схемите със закупуване на гласове, на притискане и шантажиране, които открито се използват срещу ГЕРБ!

Помнете - ГЕРБ е силен с вас, вие сте силни с ГЕРБ! Европа е с нас – нека й докажем, че България може!

Ваша,

Д-р Румяна Желева

Член на Европейския парламент от България,

ръководител на българската делегация в ЕНП,

заместник-председател на парламентараната група на ЕНП в ЕП