Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Партии и сдружения подкрепиха ПП ГЕРБ

30 юни 2009 19:53,
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 14 години, брой четения: 2624
Десислава Танева, Божидар Кисьов и Добринка Димитрова

„ПП ГЕРБ получи подкрепа от няколко партии съгласно споразумение на национално ниво.” Това обяви на пресконференция днес Десислава Танева, областен координатор на ПП ГЕРБ Сливен, водач на пропорционалната листа и мажоритарен кандидат за областта. „Формациите, които ни подкрепят са НДСП, политическа партия Българска социалдемокрация, БЗНС, Гражданско сдружение „Европейска визия за етническа толерантност” и Конфедерация на труда „Подкрепа”. Структурите на тези политически партии и граждански сдружения реално ни помагат в хода на предизборната кампания.”

 

„Областното настоятелство на БЗНС – Сливен декларира , че ще сътрудничи за успешната кампания за постигането на максимално представителство на ГЕРБ в Народното събрание, с цел съставяне на устойчиво, демократично парламентарно мнозинство.” Това заяви пред журналисти Добринка Димитрова, член на управителния съвет на БЗНС Сливен. „БЗНС е за качествена подмяна на политическия елит с нови лица – носители на демократични принципи, компетентни знания и отговорно национално поведение, каза още Димитрова. БЗНС- Сливен призовава всички свои членове, симпатизанти и всички честни и достойни граждани да подкрепят с гласовете си ПП ГЕРБ. Да не разпиляваме потенциала на демократичния си вот и да потвърдим европейското развитие на родината ни!”, апелира Димитрова.

 

„На 14 май, тази година в София КТ „Подкрепа” оцени управлението на тройната коалиция като неуспешно, корумпирано и престъпно, заяви Божидар Кисьов от КТ „Подкрепа”. Считаме го за провалило усилията на българския народ за успешно интегриране в Европейския съюз. КТ „Подкрепа” е синдикална структура и има симпатизанти и на други партии. Ръководството на регионалния съюз в лицето на Емил Петков и в мое лице създаваме паралелна структура за изборите, помагайки на ГЕРБ. България навлиза в един нов етап на развитие, съчетан с проваленото управление на тройната коалиция и световната финансова криза, която се очаква да достигне своя пик през есента и зимата. Съществува реалната опасност страната да бъде изправена пред нова политическа криза. Според нас единственият вариант да избегнем трагични последствия за българския народ е убедителната победа на ПП ГЕРБ.”