Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

8 март с ГЕРБ-Сливен

08 март 2013 17:25, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 11 години, брой четения: 1932
---

Представители на областното ръководство на ПП ГЕРБ-Сливен посетиха селата Чинтулово, Голямо Чочовени и Тополчане по покана на организаторите на тържества по повод 8 март. Народният представител и областен координатор на партията Десислава Танева посети Тополчане. В тържеството участваха със своя програма самодейци от читалището в кв. „Дружба” в Сливен. Те се изявяваха с театрални етюди и изпълнения на певческата група „Градски хубавелки”.

Общинският председател на партията Здравко Костадинов и председателят на Групата общински съветници Димитър Митев бяха в Чинтулово. Те се срещнаха с представители на двата пенсионерски клуба. В Голямо Чочовени присъстваха на празника на жените от читалището.

Младежи от ГЕРБ-Сливен подаряваха цветя на майките, които получават храна за децата си от Детска кухня. Други представители на младежката организация поднесоха цветя на служителките на пазара в Сливен.

От общинската организация в Котел също подеха инициатива за 8 март и поздравиха с празника жените от пенсионерския клуб.

Снимки

---------------------------------