Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Тополчане подкрепя ГЕРБ и Десислава Танева

04 юли 2009 10:27,
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 14 години, брой четения: 3698
ГЕРБ в Тополчане

С много гордост и обич посрещнаха в родното Тополчане Десислава Танева, водач на листата на ПП ГЕРБ и мажоритарен кандидат за област Сливен. Тя и кандидат-депутатите от листата на ГЕРБ Сливен Диан Червенкондев, Юлиана Колева, Галя Ченкова, Здравко Костадинов, Бисерка Василева и д-р Димитър Павлов се срещнаха с жителите на Тополчане снощи.

Преди срещата, която се проведе на площада пред читалище „Д-р Петър Берон”, кандидатите запалиха свещичка в храм „Свети Димитър” в селото. Водосвет за успех на изборите и на бъдещите начинания на партията отслужи отец Димитър. Той благослови присъстващите в храма и пожела успех и Божията помощ във всички добронамерени дела, които бъдещите народни избраници ще предприемат в полза на държавата и на хората. Отец Димитър дари икона с образа на Света Богородица лично на Десислава Танева, като я посъветва да бъде силна и да вярва в доброто.

„Радвам се, че партия ГЕРБ събра този екип от работещи, можещи и знаещи хора, представи колегите си от листата Десислава Танева. Горда съм, че екипът, който водя в родното си село е точно този.

България е изправена пред много важен избор на 5 юли. Въпросът не е в това коя партия какви проценти ще вземе, а дали България ще избере по собствена воля народните си избраници или ще даде шанс на етническия платен вот да решава бъдещето ни.” Тя призова хората да гласуват непременно в изборния ден, като заложат на номер три в интегралната бюлетина за пропорционална листа и мажоритарен кандидат.

Снимки

Водосвет в храма на ТополчанеОтец Димитър подарява икона на Света Богородица на Деси ТаневаАнсамбъл Браво в Тополчане