Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Христо Карабекиров, изпълняващ длъжността областен управител, участва в Националната информационна кампания за новия програмен период

10 април 2013 14:54,
Излъчване: Област Сливен преди 10 години, брой четения: 963

Събитието се проведе на 9 април в залата на Културен център „Морско казино" в гр. Бургас. Инициативата, организирана от мрежата от 28–те областни информационни центрове, има за цел да популяризира Кохезионната политика на Европейския съюз в България и да представи новите възможности за финансиране.

В кампанията, която се провежда във всички райони за планиране, се включват експерти от министерства и ведомства. Те презентират проекти на оперативните програми за новия програмен период: програми „Транспорт и транспортна инфраструктура", „Околна среда", „Региони в растеж 2014-2020 г.", „Развитие на човешките ресурси", „Наука и образование за интелигентен растеж", „Добро управление" и „Програма за развитие на селските райони". Поканени за участие бяха представители на всички общини на територията на Югоизточен район за планиране, социално-икономически партньори, териториални структури на държавната администрация и неправителствени организации.

Следващата седмица презентациите за оперативните програми могат да бъдат намерени в интернет на адрес http://www.eufunds.bg/bg/ в секция „Нов програмен период 2014-2020“ .