Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Жалба от ГЕРБ-Сливен до полиция и прокуратура

16 април 2013 19:24, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 11 години, брой четения: 1867

Водачът на листата на ПП ГЕРБ-Сливен и областен председател на партията Десислава Танева подаде жалба в Областната дирекция на полицията и Районна прокуратура-Сливен от името на областната организация. Поводът са публикувани коментари към различни новини в интернет-издания. Текстовете съдържат невярна информация и се публикуват от името на ГЕРБ Сливен, МГЕРБ Сливен, СГЕРБ и уронват престижа и името на партията.

Единият от коментарите е написан от името на младежката организация и внушава на читателя, че ГЕРБ набира хора, които да привличат потенциални гласоподаватели в интернет, срещу заплащане. Посочен е електронен адрес за връзка.

„Информацията е абсолютно невярна, цитираният електронен адрес не е създаван от младежката организация на ПП ГЕРБ Сливен и подобни твърдения противоречат на провежданата от нас политика и предизборна кампания”, пише в жалбата на Десислава Танева. Тя се обръща към полицията и прокуратурата с молба за извършване на проверка и за установяване на авторите на коментарите, които злоупотребяват с името на ГЕРБ и целят дискредитиране на нейните членове. Публикуваните материали са манипулативни и лишени от морал, противоречащи на воденето на толерантна предизборна кампания.

„Смятаме да предприемем необходимите действия да се потърси отговорност от виновните лица, които стоят зад тази манипулация и разчитаме на съдействие от органите на МВР и на Прокуратурата”, се допълва в жалбата.