Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Срещи на ГЕРБ-Сливен в селата Панаретовци, Чокоба и Глуфишево

23 април 2013 13:51, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 11 години, брой четения: 2106
---

Кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ Сливен - Станка Златева, Марин Кавръков и Кристин Спасов, се срещнаха с жители на селата Панаретовци, Чокоба и Глуфишево. Всички присъстващи изразиха голямото си уважение към Станка Златева, някои поискаха автографи и снимки със световната шампионка. Тя от своя страна увери, че ако хората й гласуват доверие и влезе в парламента, ще помага много за развитието на спорта в България. ПП ГЕРБ предвижда приобщаване на рисковите социални групи и хората в неравностойно положение към възможностите за масов спорт чрез спортно-социални програми. Благодарение на усилията на Станка Златева, в Сливен ще бъде изградена спортна зала за състезателите по борба и джудо, по идея на спортните клубове в града.

Марин Кавръков говори за своята работа като областен управител на Сливен, за въвеждането на електронното управление в областна администрация в услуга на гражданите. Той подчерта, че ръководеното от него ведомство е единственото в страната, което се самоиздържа. Марин Кавръков е категоричен, че има необходимост от връзка на района около Кермен с магистрала Тракия и изрази увереност, че в следващия мандат на ГЕРБ това ще бъде направено.

Кристин Спасов изрази задоволство от присъствието на много млади хора на срещите по селата и интереса им към европроектите за земеделие. Той подчерта, че в програмата на ПП ГЕРБ е заложено стимулиране за поне 2 500 млади хора за създаване на собствен бизнес, с европейското и държавно финансиране. Предвиждат се и стимули за работодатели, наемащи лица под 29 години.

Снимки

---------