Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Предизборни срещи на ГЕРБ с младежи и жители на селата Калояново и Трапоклово

25 април 2013 14:15, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 11 години, брой четения: 1946
---

Предизборна среща на кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ Сливен Десислава Танева, Станка Златева, Марин Кавръков, Кристин Спасов и Даниела Павлова се състоя на 23 април с жителите на село Калояново. На стадиона се събраха повече от сто души. Десислава Танева представи приоритетите в земеделието в програмата на ГЕРБ и проектите по оперативните програми. В Сливен, след разкриването на филиал към Медицинския университет във Варна, предстои да бъде изградена спортна зала с пет хиляди места, в която да се провеждат състезанията по борба, самбо, джудо и бокс. Марин Кавръков запозна жителите на Калояново с проект на Областна администрация Сливен за културни маршрути, в които ще бъде включена и гробницата в селото, след като обекта бъде социализиран и отворен за посещения от туристи.

В залата на читалището в село Трапоклово кандидатите за депутати отговориха на въпроси на гражданите, свързани с очертаванията по програма ИСАК за европейските субсидии в земеделието и проблемите на земеделските производители, които възникват при определянето на допустимите слоеве.

На 24 април кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Сливен Станка Златева, Коста Белов, Даниела Павлова, Кристин Спасов и Весела Качарова се срещнаха с младежи от Сливен. Беше представена програмата на ПП ГЕРБ в сферата на образованието и спорта, дейността на младежката организация на ГЕРБ в Сливен. Кандидатите отговаряха на актуални въпроси от местно значение.

Снимки

---------