Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Цветан Цветанов ще проведе работно посещение в областите Велико Търново, Сливен и Ямбол

28 април 2013 19:12, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 11 години, брой четения: 1883
Цветан Цветанов

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов ще проведе работно посещение в областите Велико Търново, Сливен и Ямбол на 29.04.2013 г. (понеделник). В 11.00 часа Цветанов ще се срещне с офицери и сержанти от запаса в конферентната зала на хотел ,,Арена‘‘, ул. ,,Славянска‘‘ 2 във Велико Търново. В 12.30 ч. той ще се срещне с членове и симпатизанти от село Ябланово в офиса на ГЕРБ на ул. ,,Никола Въпцаров‘‘ 1, Община Котел, Област Сливен. От 13.20 ч. в Котел, Цветан Цветанов ще се срещне представители на ,,Националната Асоциация на гъбопреработватели и горски плодове‘‘ на ул. ,,Възраждане‘‘ 4. В 14.15 ч. Цветанов ще разговаря с членове и симпатизанти от село Градец, Община Котел, пред кметството на ул. ,,Димитър Ганев‘‘ 17.

От 15.00 часа председателят на Националния предизборен щаб на партията ще разговаря с жителите на град Стралджа, Област Ямбол, в централната градска част пред хотел ,,Хемус‘‘. В 16.00 ч. Цветан Цветанов ще посети Лот 4 на АМ ,,Тракия‘‘, учатъка от пътен възел Веселиново до пътен възел Воденичане, в края на готовия участък след отбивката в посока Ямбол и Петолъчката, в неасфалтираната част. От 17.15 часа зам.- председателят на партията ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Елхово, на ул. ,,Търговска‘‘ 31.

 

От 18.30 ч. в град Ямбол, на площад „Освобождение“, Цветанов ще вземе участие в предизборно събитие, което е част от програмата на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ. Пред жителите на Ямбол ще бъдат представени водачът на листата на ГЕРБ за Област Ямбол Иван Чолаков, както и кандидатите за народни представители в областта. За доброто настроение на публиката ще се погрижат Мария Илиева, Рафи, ансамбъл „Българе”, актьорите Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков, Любо Киров и др.

 

В 19.30 часа Цветан Цветанов ще присъства на предизборното събитие на партията в Сливен. Пред жителите на града ще бъдат представени водачът на листата на ГЕРБ за Област Сливен Десислава Танева, както и кандидатите за народни представители в областта.