Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Цветан Цветанов се срещна с гъбопреработватели в Котел

29 април 2013 18:11, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 11 години, брой четения: 2095
---

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов се срещна в Котел с представители на Националната асоциация на гъбопреработватели и преработватели на горски плодове, които се интересуват за начините, по които могат да получават евросубсидии.

„Гарантирам, че с нашия евродепутат Мария Габриел и водачът на листата на ГЕРБ за сливенска област Десислава Танева може да се постигне това, което очаквате, защото с всяка една от тези национални асоциации, които представляват дадени сегменти в земеделието, след диалог може да се постигне много. При тютюнопроизводителите от това, което чух за диалога и това, което са получили, разбирам, че никой не е искал да ги чуе. Просто всичко е било зачеркнато и това, което получават в момента като субсидии, е в резултат на диалог. Комисията в българския парламент може да адаптира законодателството и да намери правните възможности всичко това да се случи. Като представител на ръководството на партията на национално ниво ви гарантирам, че това е смисъла от политиката и смисъла от този диалог”, каза Цветанов.

 

Десислава Танева заяви, че е работила с асоциацията и заяви, че е много важно тя да бъде подкрепена. „Това са хора, които в определен сезон създават работа на най-несоциализираното общество. За нас е важно да намерим инструмент, с който да приравним към организации и кооперативи регламентите и регулациите на Брюксел. Със създаването на работни места на определена група от хора, гъбопреработвателите помагат при намаляването на битовата престъпност. Това, което е възможно, трябва да намерим форма под която да направим”, каза Десислава Танева.

Стоимен Христозов от асоциацията благодари от името на своите колеги на Десислава Танева и ПП ГЕРБ за свършената работа, за открития диалог, който до сега не е имало с друга политическа партия.

Цветан Цветанов и Десислава Танева се срещната по-късно и с жители на село Градец.

Снимки

------------------------