Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Срещи на ГЕРБ-Сливен в Бяла паланка и Шивачево

08 май 2013 11:42, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 11 години, брой четения: 2186
---

Кандидатите за народни представители от листата на ПП ГЕРБ-Сливен д-р Димитър Павлов, д-р Тодор Бакалов и Даниела Павлова се срещнаха с жителите на село Бяла паланка и град Шивачево.

Д-р Димитър Павлов представи листата с кандидатите за народни представители. „Това е единствената листа в Сливен, в която няма парашутисти. В нея са включени местни хора. Листа, в която общинските структури са номинирали кандидатите си и не е имало намеса от централното ръководство”, каза д-р Павлов. Той подчерта, че народните представители от ГЕРБ-Сливен в 41-то НС са хора с авторитет в своята област и са работили в интерес на гражданите по време на целия мандат. Д-р Павлов акцентира върху активната дейност на Десислава Танева като председател на Парламентарната комисия по земеделие и гори и големия й принос за реализацията на редица проекти за област Сливен. Той припомни, че благодарение на нейните усилия беше извършен исторически ремонт на пътя Твърдица-Елена, построени са две нови отделения за сливенската болница, ремонтирани са други отделения и е закупена високотехнологична апаратура за диагностика на онкологични заболявания. Отново благодарение на Десислава Танева се разкри филиал в Сливен на Медицинския университет-Варна за обучение на медицински сестри и акушерки, беше запазена Военна болница-Сливен, както и болничната помощ в Котел.

„През последните три години и половина видях, че нещата се наричат с истинските им имена, започна да се върши нещо в тази държава, започна да се гради. Точно това ме накара да вляза в редиците на досега управляващата партия ГЕРБ. Партията, която не дели хората на етноси. Всички сме един народ, граждани на тази държава. Формулата на успеха е работещата икономика, от която идват работа и по-високи доходи”, каза д-р Тодор Бакалов.

Присъстващите на предизборната среща в село Бяла паланка изразиха положително отношение към избора на кандидати за народни представители от ГЕРБ и своята подкрепа за изборите на 12 май. Беше изказано мнение, че единствено партия ГЕРБ е показала истинско уважение към хората от турския етнос, а лидерът Бойко Борисов работи много за развитието на България и за три години и половина е направил повече, отколкото всички останали през последните 20 години.

В град Шивачево към кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ се присъедини и Станка Златева. Тя бе посрещната от своите почитатели, които искаха автографи и снимки със световната шампионка. На площада пред читалището бяха представени кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ, след което се проведе концерт с участието на фолклорната група към читалището.

 

Снимки

---