Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ПП ГЕРБ ще коментира единствено и само официални резултати от провелия се вот

13 май 2013 01:44, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 10 години, брой четения: 1835
---

ПП ГЕРБ благодари на всички български граждани, които упражниха конституционното си право и гласуваха – демокрацията и свободният избор се изразяват в това. Народът е този, който определя кой ще управлява държавата. Задължение на национално отговорните партии е да гарантират спокойствието в страната и авторитета на държавата си и да съдействат за запазването на социалния мир.

За първи път в най-новата история на България управляваща партия печели доверието на гражданите отново. Въпреки финансово-икономическата криза в Европа, въпреки икономическите и политически провокации в страната, ГЕРБ успя да запази стабилността и не се подаде на популизъм. Безспорно според резултатите на всички социологически агенции ГЕРБ е първа политическа сила.

В интерес на стабилността, спокойствието и социалния мир, призоваваме всички отговорни политически сили за търпение и категорично се противопоставяме на всички опити за манипулация на окончателните резултати. ПП ГЕРБ ще коментира единствено и само официални резултати от провелия се вот, оповестени от Централната избирателна комисия.