Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен е домакин на републикански финали по лека атлетика за ученици

18 май 2013 14:15,
Излъчване: Област Сливен преди 10 години, брой четения: 1197
Ученически републикански финали по лека атлетика

На 18 и 19 май Сливен е домакин на републиканските финали по лека атлетика от програмата на "Ученически игри '13” в групите на 8-10 клас. Състезанията ще се проведат на стадион "Хаджи Димитър", като днес са с начален час 16 ч. В състезанията се включват 180 ученици от 20 отбора на училища от цялата страна. Ще участват победителите във всяка една от четирите зони на България.

Отборите на ПМГ "Добри Чинтулов" ще представят домакините в тази проява.

Състезателите ще премерят сили в два дни в дисциплините 100 метра, скок на дължина, скок на височина, тласкане на гюле, 200м, 400м , 800 и 1500 метра.

Днес в 12 часа заместник-министърът на спорта Иван Ценов официално постави началото на финалите. На церемонията по откриването присъстваха областният управител на Сливен Марин Кавръков, заместник-кметът Иван Славов, началникът на РИО Бисерка Василева и Николай Даков от Министерството на физическото възпитание и спорта.

Снимки

Ученически републикански финали по лека атлетикаУченически републикански финали по лека атлетикаУченически републикански финали по лека атлетикаУченически републикански финали по лека атлетикаУченически републикански финали по лека атлетикаУченически републикански финали по лека атлетикаУченически републикански финали по лека атлетикаУченически републикански финали по лека атлетикаУченически републикански финали по лека атлетикаУченически републикански финали по лека атлетикаУченически републикански финали по лека атлетикаУченически републикански финали по лека атлетика