Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Писма с думи на благодарност до кметовете на четирите общини в област Сливен, председателите на общинските съвети...

19 август 2009 18:47,
Излъчване: Област Сливен преди 14 години, брой четения: 1289

Писма с думи на благодарност до кметовете на четирите общини в област Сливен, председателите на общинските съвети, до Негово Високо- преосвещенство Сливенския Митрополит Иоаникий, ръководителите и представителите на държавните институции, представителите на неправителствените и браншовите организации, сдружения, синдикатите и медиите изпрати в края на своя мандат областният управител на Сливен Христина Чолакова.

В писмата Христина Чолакова благодари за доверието, професионализма, партньорството и прозрачността, върху които се е базирала работата и сътрудничеството й с всички.

Удовлетворена съм, че диалогът и прозрачността бяха в основата на нашата съвместна дейност, че положихме усилия всички заедно да създадем среда, ясно регламентирана съобразно българското и европейското законодателство, среда, подредена и прозрачна и даваща шанс на всички- написа в писмата си до ръководителите на държавните институции г-жа Чолакова.

В обръщението си до представителите на нестопанските и браншовите организации, сдружения и синдикатите Христина Чолакова изрази задоволство и благодари за това, че „ с готовност подкрепяхте моите идеи, че заедно с вас направихме институцията областен управител по-разпознаваема, по-близка до хората. Във ваше лице аз намерих партньор, а вашите организации се утвърдиха като част от живота на съвременното българско общество и осъществяват баланс между държавата, местната власт и бизнеса”.

Уверявам ви, че в мое лице, независимо от бъдещата ми кариера, вие имате един приятел и съмишленик….Приемете моите сърдечни пожелания за много здраве и воля за постигане на нови успехи в името на хората и европейското развитие на област Сливен!- се казва в писмата, подписани от областния управител Христива Чолакова.

Мнозина от получилите писма на свой ред също благодариха на г-жа Чолакова и изразиха задоволството си от доброто сътрудничество, партньорството и високия професионализъм.

 

Файлове

Писмо [842KB]

Portable Document Format File