Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Изпращане на седмокласници

14 юни 2013 15:00, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 11 години, брой четения: 3729
Празник в училище

Уважаеми колеги, скъпи ученици и гости,

Имам удоволствието най-сърдечно да ви поздравя с 15 юни – денят, в който по традиция се закрива учебната година в нашето училище.

Седем години в училище са достатъчно време за равносметка на постигнатото.

Ето и някои от значимите постижения на нашите седмокласници през учебната година:

- В конкурса за детска рисунка „Как искам Европейският съюз да промени моят роден град” Росен Стойнов от ІV”б” клас и Халил Халилов от VІІ „б” клас с учител Румен Петров бяха наградени от министъра по управление на средствата от ЕС и министъра на културата в гранитната зала на Министерски съвет.

- ІІ място за Симона Тодорова VІІ”а” клас за участие в Национална изложба-конкурс за детска рисунка „Св.Трифон Зарезан”, гр. Сунгурларе

- ІІ място в областен кръг на Национална ученическа викторина по безопасност на движението „Да запазим децата на пътя”, Георги Хаджистанев и Емануил Петров

- Отлично представяне състезание по професионална надпревара с участници Хюлия Салиева, Силви Кадийска, Елфуда Гюдюлова, Константин Костадинов и Анатолий Цветков

- ІІ място в Първа междуучилищна конкурсна програма-Хелуин 2012 година с най-оригинална украсена тиква

- Не можем да пропуснем и нашите отличници в олимпиадите: Константин Костадинов VII „б” и Джулиян Железчев VII „б” клас

- Не са малко успехите на нашите спортисти от VII клас в баскетбол и хандбал: Божидар Динев, Християн Дурев, Георги Хаджистанев, Анатолий Цветков, Станислав Митков

Гордост за нас е спечеления проект за многостранно партньорство по секторна програма „Коменски”. Ученици и учители контактуват с интересни хора и намериха нови приятели от Италия, Румъния, Турция и Полша.

Незабравими ще останат преживяванията ни в Полша с Хюлия Салиева, Силви Кадийска, Елфуда Гюдюлова, Боряна Генева, Константин Костадинов и Анатолий Цветков и Веселина Колева и Мария Топалова в Румъния.

Мисията на училището ни е да осигурим висококвалифицирана, модерна и конкурентноспособна подготовка на учениците, съответстваща на съвременните изисквания, да изградим знаещи и можещи личности с утвърдена ценностна система.

С гордост заявяваме, че резултатите от национално външно оценяване VII клас 2013 г. са много добри и ни класират на едно от призовите места в областта.

С любов и отговорност Вие, скъпи колеги, пренасяте пламъка на знанието и продължавате да го пазите и предавате на поколенията. Бъдете живи и здрави, всеотдайни и вървете заедно с децата по пътя на мечтите, на изпитанията на победите.

На Вас, скъпи седмокласници, пожелавам да носите и пазите духа на Вашия патрон, да бъдете добри българи, да разнасяте славата на любимото училище, да градите с отговорност и плам достойното бъдеще на родината ни!

Скъпи седмокласници, ученическите години са най-ценни и повярвайте винаги ще си спомняте за тях с умиление. Това е вашето време, не го пропилявайте! Пожелавам Ви много бъдещи успехи, много здраве, сили и мъдрост, за да посрещате трудностите на времето и предизвикателствата на съвременния живот.

И не забравяйте, че винаги сте добре дошли в ОУ”Елисавета Багряна”, че любимите Ви учители ще Ви посрещнат с добри думи и добър съвет.

Честит празник и на добър час!

Величка Христова, директор на XII ОУ „Ел. Багряна”

Снимки

Празник в училищеПразник в училищеПразник в училищеПразник в училищеПразник в училищеПразник в училищеПразник в училищеПразник в училищеПразник в училищеПразник в училищеПразник в училищеПразник в училищеПразник в училищеПразник в училищеПразник в училищеПразник в училищеПразник в училищеПразник в училищеПразник в училищеПразник в училищеПразник в училищеПразник в училищеПразник в училищеПразник в училищеПразник в училищеПразник в училище