Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

За мен е чест и удоволствие да ви представя новия областен управител на област Сливен г-н Марин Кавръков...

21 август 2009 17:01,
Излъчване: Област Сливен преди 14 години, брой четения: 1525
Представяне на новия областен управител Марин Кавръков

За мен е чест и удоволствие да ви представя новия областен управител на област Сливен г-н Марин Кавръков-се обърна към всички присъстващи досегашният областен управител г-жа Христина Чолакова по време на ритуала по встъпване в длъжност на новия областен управител на област Сливен. Ритуалът започна днес, 21 август 2009г., петък, в 11 часа в заседателната зала на Областна администрация-Сливен и премина в присъствието на народните представители от партия ГЕРБ, Негово Високопреосвещенство Сливенския Митрополит Иоаникий, кметове и заместник-кметове на общините в област Сливен, председателите на Общинските съвети, служителите на Областната администрация, гости и журналисти.

Здраво да държи кормилото на регионалното управление, попътен сливенски вятър и мъдрост пожела г-жа Христина Чолакова на новоназначения областен управител Марин Кавръков. Влязох в тази администрация като млад амбициозен човек и излизам като помъдряла жена, като през тези години управлявах, основавайки се на принципите на откритостта, прозрачността и диалогичността, ръководих се единствено и само от закона, благодаря на целия екип на Областна администрация-Сливен, защото без тях работата ми нямаше да е същата- каза в обръщението си към всички присъстващи Христина Чолакова. На областния управител Марин Кавръков от името на всички служители в администрацията, тя подари комплект химикал, ножче за отваряне на пощенски пликове и лупа, като поясни, че акцентът в подаръка е лупата, с която всичко и всички да бъдат „гледани под лупа”. Областният управител получи и собственоръчно написани пожелания към него от всички служители в администрацията. Някой от пожеланията гласят „Не ни уволнявайте!”, „Попътен сливенски вятър!”, Правете каквото трябва, пък да става каквото ще!”, „Бъдете здрав!”, „Усмихвайте се често!”, „Управлявайте така, че вечер да спите спокойно! Хвалете пред всички, мъмрете насаме!”.

Трябва да се гордеете, че сте имали Христина Чолакова за свой ръководител. Тя е добрият дух на дома-Областна администрация – каза в обръщението си към всички присъстващи областният управител Марин Кавръков. В речта си г-н Кавръков сподели, че според партия ГЕРБ Областна администрация има 8 Божи заповеди, последната от която е „Повишавай ефективността в работата на Общинските и Областна администрации”. Областната администрация трябва да работи най-напред в полза на гражданите, защото тя е създадена за това; администрацията трябва да е справедлива, защото ако управлението е несправедливо, това води до негативи, също администрацията трябва да е и открита към хората- това са трите основи, на които аз ще държа в работата си- подчерта г-н Кавръков.

Областният управител Марин Кавръков и Христина Чолакова получиха много букети. Г-н Кавръков получи и подаръци с пожелания за успешно управление. Народните представители на ГЕРБ връчиха на г-н Кавръков луксозно издание „Исторически атлас на света”, като му пожелаха скоро и област Сливен да заеме достойното си място в подобно издание. В обръщението си към присъстващите на ритуала председателят на парламентарната комисия по земеделие и гори Десислава Танева отбеляза, че г-н Кавръков е шовенистично настроен към града си и към областта и че е убедена, че той ще даде максималното, което може да се предложи на гражданите на област Сливен. И дядо Иоаникий пожела на областния управител Марин Кавръков успешно, мъдро и благодатно управление.

 

 

Снимки

г-н Марин КавръковМомент от ритуала по встъпване в длъжност21 август 2009 г.Момент от ритуала по встъпване в длъжност на новия областен управителОбластният управител Марин Кавръков