» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Утвърдени са 5 работни места за Областна администрация Сливен по Програма „Старт на кариерата”

25 June 2013 14:12,
Emission of: District Sliven 10 years ago, number of readings: 963
снимка

Ежегодно Министерството на труда и социалната политика стартира процедура по Програма „Старт на кариерата” за кандидатстване на младежи с висше образование за работни места в държавната администрация.

За участие в Процедура – 2013 по програмата, Областна администрация Сливен заяви пред министерството 5 работни места, на които след провеждане на интервю ще бъдат назначени младежи до 29 годишна възраст, завършили висше образование по специалности в следните професионални направления:

- „Администрация и управление”;

- „Информатика и компютърни науки”;

- „Право”;

- „Архитектура, строителство и геодезия”;

- „Икономика” – специалност „Счетоводство и контрол”.

 

Желаещите да кандидатстват за обявените работни места подават документи в Дирекции „Бюро по труда” по регистрация в срок до 29.07.2013 г.

Одобрените младежи ще бъдат назначени по трудово правоотношение за срок от 9 месеца на длъжност „младши експерт” в двете дирекции на Областна администрация.

 

Информация за процедурата за кандидатстване, критериите за подбор, квотите за работни места в различните администрации и образец на заявление за кандидатстване, са публикувани на интернет сайта на Агенцията по заетостта: http://www.az.government.bg/Projects/Prog/Mladeji/Frame_Mladeji.htm