Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Квалификации на педагогически специалисти

31 август 2013 18:43, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 10 години, брой четения: 3131
Групата от ОУ"Ел. Багряна" с г-жа Петкова

Завършиха квалификацията си по проект BG 051PO001-3.1.03-0001 „Квалификация на педагогическите специалисти”две от групите, в които участваха учители от ОУ”Елисавета Багряна”:

От 05.08.2013г. до 09.08.2013г. в с.Кипилово, хотел «Александрина» взеха участие Кирилка Кирова, Стефка Славова, Таня Иванова и Румен Петров. Темата на обучението беше «Обучение на педагогически специалисти за формиране знания, умения и компетентности за оценяване на учениците» с обучител г-жа Елена Петкова. Курсът завърши с разработка на курсова работа по избрана тема от групите участници.

От 26.08.2013 до 30.08.2013 в гр. Сливен, хотел «Национал» участва Стоянка Стаева. Темата на обучението беше « Обучение на педагогически специалисти, заемащи нова за системата на народната просвета длъжност» с обучители проф.дпн Радев и доц.д-р Александрова от Пловдивски Университет. Работа в екип, решаване на различни казуси от ежедневието в училищата както и разработването на портфолио-къде и кога е необходимо, бяха ежедневните задачи на участниците в обучението.

 

Снимки

ХотелътВсички участници в обучениетопо време на кафе паузатаВ работна обстановка с доц. АлександроваПредставяне на ролевите игриПо време на работа с проф.РадевВреме за връчване на сертификатитепроф.Радев връчва сертификатитеРаботен момент-главни учителиРаботен момент-главни учителиЗавършването на обучениетопо време на кафе паузатаСпециално"Благодаря" от името на главните и младшите учители"благодарности към обучителите: проф.Радев и доц. Александрова"Българско хоро На раздяла-главни и младши учители с обучителитеКвалификации