Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Футболен турнир за купата на ГЕРБ се провежда в Твърдица

06 септември 2013 22:20, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 10 години, брой четения: 1792
Марин Кавръков и Петко Борисов

Четвъртият ежегоден турнир по футбол за купата на ГЕРБ стартира в Твърдица. Състезанието ще продължи до неделя - 8 септември. В него участват четири отбора - “Балкан”-Твърдица, “Гранит” - Сборище, “Стандарт” - Шивачево и “Буря” - Градско.

Първата надпревара беше в петък между отборите на Твърдица и Сборище и завърши 1:0 за “Балкан” - Твърдица. В събота от 17,30 ч. ще играят Шивачево и Градско. В третия ден от турнира - неделя, от 15,30 ч. ще е срещата за трето и четвърто място, а от 17:30 - за първо и второ. Награждаването на победителите е от 19,30 ч.

Старт на турнира дадоха координаторът на структурите на ГЕРБ-Сливен Марин Кавръков и заместник-кметът на община Твърдица Петко Борисов.

“Турнирът стана традиция. Надявам се догодина да има още отбори, които да се включат в него. Нека да посветим четвъртото му издание на 128-та годишнина от Съединението на България”, каза Кавръков.

Той присъства и на тържественото отбелязване на Деня на Съединението пред сградата на общината. Слово произнесе кметът на Твърдица Атанас Атанасов. Бяха поднесени венци и цветя в памет на загиналите за свободата на България.

Снимки

------------