Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Днес, 24 август 2009г., преди обяд, областният управител Марин Кавръков проведе първата си оперативка...

24 август 2009 15:11,
Излъчване: Област Сливен преди 14 години, брой четения: 1265

Днес, 24 август 2009г., преди обяд, областният управител Марин Кавръков проведе първата си оперативка, на която присъстваха главният секретар Кирил Аврамов и директорите на дирекции в Областна администрация-Сливен.

По време на оперативката областният управител постави изискване към ръководния състав всички доклади и отчети, постъпващи при него, да съдържат информация по схемата „четирите „К” на Кавръков”- Кога? Къде? Какво? и Кой?. От своя страна Мариана Иванова- директор на дирекция „Административно-правно обслужване, финанси и управление на собствеността”, и Гергана Джамбазова- директор на дирекция „Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост", ще изискват от подчинените си изходящата и водената в администрацията документация да отговаря на същото изискване.

С цел по-бързо и точно ориентиране и насочване на входящата кореспонденция в Областна администрация-Сливен, областният управител Марин Кавръков ще бъде благодарен на всички, пишещи до администрацията и изискващи услуги от нея, да изразяват исканията си, основавайки се на същата схема „Кога? Къде? Какво? и Кой?”.