Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кръгла маса за подобряване на процедурите за изпълнение на проекти се проведе в Областен информационен център

18 септември 2013 14:16,
Излъчване: Област Сливен преди 10 години, брой четения: 838
Снимка 1

На 18.09.2013 г. в Областния информационен център – Сливен се проведе кръгла маса на тема „Как да подобрим процедурите за изпълнение на проекти по оперативните програми“. Форумът бе насочен към представители на областна администрация, общинските администрации и регионалните структури на държавната администрация, изпълняващи проекти, финансирани от ЕС. Мартина Златева – главен експерт в областна администрация Сливен взе участие в дискусиите.

По време на дискусията бяха направени предложения за улесняване на процедурите при кандидатстване и изпълнение на проекти, които ще бъдат предоставени на управляващите органи на оперативните програми.

Кръглата маса е част от кампания под мотото „Научени уроци“, която се провежда под егидата на заместник министър-председателя и министър на правосъдието Зинаида Златанова. Целта е да бъде установено къде са критичните места при изпълнението на проекти и да се предложат адекватни начини за тяхното преодоляване.

Предстои в Сливен да се проведе втора кръгла маса, насочена към представители на фирми, НПО-сектора, образователни институции, обучителни центрове и др.