Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Г-н Марин Кавръков продължава да получава поздравления по повод назначаването му за областен управител на област Сливен.

28 август 2009 10:41,
Излъчване: Област Сливен преди 14 години, брой четения: 1334
Писмо

Г-н Марин Кавръков продължава да получава поздравления по повод назначаването му за областен управител на област Сливен. До момента поздравителни адреси са изпратили министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков, 16 областни управители, ръководителите на Държавната комисия по сигурността на информацията, Българския червен кръст, групата ЕVN-България, Съюза на инвалидите в България, както и генералният консул на Република Турция в Бургас, генералният консул на Гърция в Пловдив и извънредният и пълномощен посланик на Украйна.

Собственоръчно е написал поздравленията и пожеланията си към областния управител Марин Кавръков и писателят Цончо Родев.

Научихме за високия пост, на който си назначен. И се радваме, и се гордеем заедно с теб! И се изпълваме с надежда- знаем как ти болееш за Сливен и Сливенския край и вярваме с цялото си сърце, че с новата власт, която ще имаш в ръцете си, ще направиш значими дела за още по-големия им разцвет.- е написал в писмото си до г-н Кавръков Цончо Родев.

Снимки

Писмо-2

Файлове

Писмото на Цончо Родев [811KB]

Portable Document Format File