Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ГЕРБ организира кръгла маса за еврофондовете в Сливен

11 октомври 2013 14:06, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 10 години, брой четения: 1719
---

“Европейското финансиране за периода 2014 – 2020“ е темата на първата от поредицата кръгли маси, който ГЕРБ организира по основните секторни политики от управлението на България. Форумът ще се проведе на 12.10.2013 г. (събота) в гр. Сливен и се провежда с подкрепата на Сдружение Граждани за Европейско Развитие на България и Фондация „Ханс Зайдел“.

 

По време на кръглата маса ще бъдат представени всички възможности за европейско финансиране през новия програмен период. Освен това ще бъдат разгледани очакваните промени и възможните приоритети за България в новата Обща селскостопанска политика и Програмата за развитие на селските райони за следващия програмен период 2014 – 2020 година.

 

На кръглата маса ще присъстват председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов. зам.-председателят на партията Цветан Цветанов, евродепутатът Мария Габриел, от Сливен и областният председател на ГЕРБ – Сливен и народен представител Десислава Танева, депутати от ГЕРБ от Комисията по земеделие в парламента и членове на експертната група на ГЕРБ по европейските фондове.

 

Кръглата маса ще започне от 10:00 часа на 12.10.2013 г. (събота) и ще се проведе в хотелски комплекс „Национал“ в гр. Сливен.