Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Депутатите от ГЕРБ-Сливен присъстваха на тържествената сесия на ОС

25 октомври 2013 14:59, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 10 години, брой четения: 1772
---

„Поздравявам всички граждани и гости на Сливен с празника на града Димитровден. Пожелавам здраве и успехи. Нека духът на светците, които почитаме, да ни води в мислите и действията, да бъдем по-добри и по-обединени. Желая успехът на всеки от нас, да е част от общия успех, за да бъде по-добър живота в нашия Сливен. Хубави празници!”. Това послание отправи от трибуната на Общинския съвет в Сливен народният представител от ПП ГЕРБ-Сливен Десислава Танева по време на тържествената сесия по повод празника на града – 26 октомври. На заседанието сред официалните гости бе и народният представител от ГЕРБ – Галя Захариева.

 

Слово към общинските съветници и гостите отправи Негово Високопреосвещенство Сливенският митрополит Иоаникий. Той призова да бъдем по-добри, толерантни, да се учим от миналото и доколкото е възможно, с общи усилия, да решаваме проблемите на града.

 

Ивайло Абаджимаринов бе удостоен със званието почетен гражданин на Сливен. Той получи от кмета на общината Кольо Милев почетен знак на града и грамота за съществен принос в развитието на Община Сливен в духовната сфера. С четири почетни знака - плакет на община Сливен за принос в развитието на общината бяха удостоени посмъртно общинските съветници Радостин Русев и Александър Кренчев, бившия общински съветник, заместник-председател и областен лидер на „Българската социалдемократическата партия” д-р Венелин Йорданов, както и Любен Козлев във връзка с неговата 80-та годишнина и особените му заслуги за развитието на организирания футбол в град Сливен.

 

Програмата по случай Димитровден продължи с откриване на най-новия търговски център в Сливен. Сред официалните гости бяха Десислава Танева и общинският председател на ГЕРБ-Сливен Здравко Костадинов.

 

 

Снимки

---------------------------