Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ГЕРБ-Сливен уважи проявите за 14 ноември - Ден за борба с диабета

13 ноември 2013 20:30, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 10 години, брой четения: 1743
Галина Вучкова

Общинският съветник от ПП ГЕРБ – Сливен и член на Областното ръководство на партията Галина Вучкова присъства на откриването на тържествения семинар, посветен на Световния ден за борба с диабета- 14 ноември. Проявата бе организирана на 13 ноември от Съюза на диабетно болните в Сливен, който тази година отбелязва 20 години от създаването си. Галина Вучкова изрази своята съпричастност към проблемите на хората с диабет и пожела на присъстващите и техните семейства здраве и непоколебим дух.

 

На събитието присъства Елисавета Котова – председател на Националната пациентска асоциация на децата с диабет в България. Семинарът беше открит от председателя на Съюза на диабетно болните в Сливен Николай Нейков.

По време на лекциите лекари-специалисти говориха за профилактиката, симптомите и новостите при лечението на диабета, усложненията, до които води заболяването и за хранителния режим, съчетан с физическа активност при лица с диабет. Вечерта в зала „Зора” се състоя тържествен концерт, на който кошница с цветя и поздравителен адрес изпрати народният представител от ПП ГЕРБ Десислава Танева.

Областната организация на ГЕРБ-Сливен подпомогна организирането на проявите на Съюза на диабетно болните за неговата 20-та годишнина.

Снимки

---