Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Декларация на ПП ГЕРБ: Свидетели сме на поредните груби и нагли манипулации на БСП

14 ноември 2013 11:24, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 10 години, брой четения: 1727
---

Днес цялото българско общество за пореден път стана свидетел на поредните груби и нагли манипулации на Българската социалистическа партия. Депутатите от БСП са получили "опорни точки", които представляват грандиозен скандал и показват нагледно технологията на бившите комунисти как се фабрикува целенасочена манипулация, която трябва да бъде прилагана от управляващите.

 

В „окръжното“, което е изпратено до червените депутати пише, че избраниците на БСП трябва да говорят и внушават пред медиите, че протестите са малобройни, че са организирани от ГЕРБ, че половината били студенти, а останалите 200 човека били "зелени“, анархисти и "традиционните“ протестъри с тъпаните. Освен това, според скандалните указания, депутатите на БСП трябвало да рецитират, че момчето с пукнатата вежда не било добре с главата; че ГЕРБ е организирал метежи и сме си организирали и медийното отразяване на "протестите“, като сме ожалвали журналистите от БНТ и Канал 3; че Цецка Цачева е организирала бунта в Телиш; и че не е имало насилие върху протестиращите и така нататък и така нататък.

По-безумни и отвратителни пасквили, подготвени за четене и тотална манипулация и подмяна на истината и реалността – не бяхме чували. Ето това, уважаеми български граждани, е истинското лице на БСП. С днешните скандални манипулации, разработени по изпитаната технология на Държавна сигурност, българските социалисти за пореден път доказаха, че категорично си остават нереформирани комунисти. Другото доказателство за това е подготовката им за връщането на Параграф 12 от Закона за досиетата, с който готвят реставрацията на агентите на ДС на ключови позиции в държавата.

Но да се върнем на темата – още по-скандалното в случая е, че въпросният „инструктаж“ е написан от парламентарния секретар на МВР Тодор Пройчев. Всички опити на това лице или на БСП да отрекат тези скандални инструкции или да изфабрикуват поредната си лъжа, че материалът е провокация, са абсолютно неадекватни. Според публикациите в медиите и журналистите – имейлът с „опорните точки“ е подписан с цифров подпис, който идентифицира подателя, времето на изпращане и получателите на опорните точки.

 

Следващият скандал е, че освен депутатите на БСП, сред получателите на това „помагалото за манипулация“ са и министри от правителството на Тройната коалиция БСП, ДПС и Атака и забележете – и българският премиер Пламен Орешарски.

Днес вече чухме безумните оправдания на знакови лица от БСП – някои от тях не били получили „окръжното“, други пък с гордост завиха, че са участвали в писането на подобни „инструкции“, трети – останаха безмълвни от гузност или срам. А от кулоарите на най-важната институция в държавата, призвана да пази демокрацията – председателят на Народното събрание Михаил Миков заяви „Не виждам нищо неприлично, нищо странно“.

От парламентарната трибуна днес, ние, народните представители от ГЕРБ, питаме: Как и защо е възможно от деполитизираното по закон Министерство на вътрешните работи да се пишат и изпращат политически тези към депутатите на една политическа сила? По този начин цели ли се възраждането на член 1 от комунистическата Конституция, според която БКП и държавата са едно? Одобрява ли председателят на Европейските социалисти Сергей Станишев възраждането на прийомите на Държавна сигурност за изготвянето на манипулации за подмяна на дневния ред на обществото? И какви мерки ще предприеме вътрешния министър към своя служител разработил политическите тези, които трябва да повтарят депутатите от БСП? И последният ни въпрос е: Още колко срам трябва да изпитате, дами и господа управляващи, за да признаете, че не можете да управлявате държавата и да си подадете оставката?