Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител връчи дипломи на абсолвенти от ИПФ-Сливен

13 декември 2013 16:44,
Излъчване: Област Сливен преди 10 години, брой четения: 1091
Снимка

На 12.12.2013 г. в зала „Зора” се състоя церемония по връчването на дипломите на 185-те абсолвенти от випуск 2013 г. на Инженерно-педагогическия факултет и колеж – Сливен. Петима от тях завършват със златен медал, един със сребърен, три са бронзовите медали за отличен успех. Магистрите са 61, бакалаврите - 89 и 35 са професионалните бакалаври.

Сред официалните гости на промоцията бяха проф. д.т.н. Станимир Карапетков - ръководител на Факултет и Колеж - Сливен, доц. Мария Фъртунова - директор на Дирекция „Висше образование” към МОН, Кольо Милев - кмет на община Сливен и проф. д.в.м.н. Иван Въшин - заместник-ректор на Тракийски университет в Стара Загора.

В поздравлението си към абсолвентите областният управител Корнелий Желязков им пожела да се възползват от настъпващото икономическо оживление, да докажат на практика своите знания и да се изградят като можещи професионалисти.

Отличниците са: инж. Жельо Минчев - златен медал и първенец за випуска в специалност „АИУТ“; инж. Стели Киндалова - златен медал и първенец на випуска в специалност „Топлотехника“, и инж. Николай Димитров – отличник на Колеж – Сливен, златен медал и грамота, първенец на випуска за специалност „Ремонт и експлоатация на автотранспортна техника“.

Инж. Красимир Илиев получи сребърен медал и грамота като първенец на випуска за специалност „АИУТ“, инж. Димитър Панайотов - първенец на випуска за специалност „Компютърни технологии в машиностроенето“, инж. Анита Тонева Дженева - сребърен медал и първенец на випуска за специалност „Производство на текстил и облекло“ и инж. Иван Денев – сребърен медал и първенец на випуска за специалност „Топлотехника“.

Още 17 чуждестранни абсолвента получиха тази година висше образование от Факултет и Колеж – Сливен с образователно квалификационна степен магистър.