Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Коледна изненада от ГЕРБ-Сливен за възрастна жена и внуците й

21 декември 2013 13:49, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 10 години, брой четения: 1761
---

Общинският председател на ПП ГЕРБ-Сливен Здравко Костадинов и лидерът на младежката организация Весела Качарова връчиха подаръци на възрастна жена и внуците й. От името на областната организация на ГЕРБ беше подготвена кошница с продукти и лакомства за коледната трапеза на семейството, продукти от първа необходимост, подаръци за децата и четири кубика дърва за огрев.

 

Стефанка Николова от сливенския квартал „Сини камъни” гледа тримата си внука – две момчета и едно момиче, без ток повече от година и половина. Сметката е 1 500 лева. Най-малкото дете е момченце на 6 години, сестра му е на 16, а най-големият брат е 20-годишен. Баткото преди месец е заминал на работа в Италия и от там изпратил 700 лева, с които баба му е изплатила част от задълженията си към електроразпределителното дружество. Токът им обаче не е пуснат заради останалата сума от 800 лв. Стефанка се надява, че до няколко месеца ще може да се разплати с енергото. Жената споделя, че се справя много трудно, защото получава 150 лв. пенсия. Освен това има здравословни проблеми и се нуждае от лекарства. Здравко Костадинов осигури средства за лекарствата на жената за три месеца.

 

Стефанка Николова благодари за направените подаръци, с които ще посрещне празниците. Тя заяви, че е много приятно изненадана от жеста към нея и внуците й

Снимки

---------------