Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Рибен фест в Твърдица

21 декември 2013 20:10, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 10 години, брой четения: 1706
---

Община Твърдица организира Рибен фест на 21 декември. Инициативата се провежда в рамките на проект, спечелен от общинската администрация по Оперативна програма за развитие на сектор „Рибарство”, съфинансирана от Европейския фонд за рибарство и Държавния бюджет на Република България. Тя има за цел да популяризира консумацията на риба и рибни продукти като балансирана и здравословна храна, а едновременно с това и община Твърдица като нова и атрактивна туристическа дестинация.

 

Във феста участваха самодейци от НЧ „Св. Св. Кирил и Методий”, Галиана Арсова, дует „Шик”, Ева, Калинка Вълчева, Славчо Пеев и Димитър Туджаров– Шкумбата. Организаторите бяха подготвили много изненади и игри.

 

Публиката отговаряше на въпроси, свързани с рибарството, а някои от присъстващите се включиха в надпревара да улавят плуващи в шадравана шарани. Победителят спечели голямата награда - надуваема рибарска лодка. Официални гости на събитието бяха народният представител от ГЕРБ-Сливен Десислава Танева и координаторът на структурите на партията Марин Кавръков.

Снимки

---------------------